Kirurgjia Torakale (Kraharorit)

kirurgjise-torakale.jpg

Kirurgjisë Torakale

Departamenti i Kirurgjisë torakale ofron kujdes të plotë për pacientët e rritur dhe ata pediatrike nga e gjithë bota me

Lexo me shume
kirurgjia-invazive-minimale-vats.jpg

Kirurgjia Invazive Minimale (VATS)

VATS është një metode kirurgjikale invazive minimale për të trajtuar tumoret e mushkërive në fazë të hershme duke

Lexo me shume
Make An Appointment