Transplantimi

transplantimi-te-melcise.jpg

Transplantimi të Mëlçisë

Mëlçia është konsideruar si organi më i ndërlikuar dhe metabolikisht me aktiv në trupin tonë. Megjithatë, mëlçia mund të vazhdojë funksionimin edhe kur 70% e

Lexo me shume
transplantimi-e-veshkes.jpg

Transplantimi e Veshkës

Salla operatore dhe Njësitë e Kujdesit Intensiv janë të pajisura me infrastrukturën e teknologjisë më të

Lexo me shume
Make An Appointment