Neurokirurgji

neurokirurgji.jpg

Neurokirurgji

Departamenti i Neurologjisë dhe Neurokirurgjisë  trajton çrregullime nga më komplekset me një qasje multidisiplinare.

Lexo me shume
hernia-diskale-lumbare-H1icp1HO4qHnv7t.jpg

Hernia Diskale Lumbare

Udherrefyes i pacientit per hernien diskale lumbare

Lexo me shume
stenoza-spinale-lumbare-BN3AmYx05TiqMwZ.jpg

Stenoza Spinale Lumbare

STENOZA SPINALE LUMBARE

Lexo me shume
paraliza-cerebrale.jpg

Paraliza Cerebrale

PARALIZA CEREBRALE

Lexo me shume
kirurgjia-e-epilepsise.jpg

Kirurgjia e Epilepsise

KIRURGJIA e EPILEPSISE

Lexo me shume
kirurgjia-ne-bazen-kafkes.jpg

Kirurgjia ne Bazen Kafkes

KIRURGJIA ne BAZEN KAFKES

Lexo me shume
Make An Appointment