Kirurgji Plastike

kirurgji-plastike.jpg

Kirurgji Plastike

Departamentet e Estetikes, Kirurgjisë Plastike, dhe Rikonstruksionit janë të pajisura me teknologjinë mjekësore më

Lexo me shume
aplikimet-kozmetike.jpg

Aplikimet Kozmetike

Lekura e fytyres sone eshte e lidhur me muskujt qe gjenden nen te, muskuj keto te cilet duke levizur formojne mimikat e

Lexo me shume
transplanti-i-flokeve.jpg

Transplanti i Flokëve

Transplantimi i Njësisë folikulare (UFT) “është metoda e transplantit të flokëve më e aplikuara në klinika nga më të

Lexo me shume
Make An Appointment