Urologjia

urologjia.jpg

Urologjia

Në Departamentin e Urologjisë  ofrohet ekzaminim urologjik me cilësi të lartë, diagnostikim  dhe trajtimit për të rritur dhe femije me një staf mjekësor te kualifikuar.

Lexo me shume
zmadhimi-i-prostatas.JPG

Zmadhimi i Prostatas

ZMADHIMI I PROSTATES

Lexo me shume
kanceri-i-prostates.jpg

Kanceri i Prostates

KANCERI i PROSTATES

Lexo me shume
tur-p.jpg

TUR-P

TURP- Rezeksioni Transuretral i Prostatës

Lexo me shume
greenlight-laser.jpg

Greenlight Laser

GREENLIGHT

Lexo me shume
guret-ne-veshka.jpg

Guret ne Veshka

Mbas semundjes te gureve te rrugeve urinare, infeksionet e rrugeve urinare dhe semundjet e prostates, semundja qe

Lexo me shume
gureve-te-sistemit-urinar.jpg

Gureve te Sistemit Urinar

Guret qe ndeshen ne sistemin urinar formohen si pasoje e bashkimit te kristaleve shume te vogla. Shumica e

Lexo me shume
urinim-i-pavullnetshem.jpg

Urinim i Pavullnetshem

Urinimi i pavetedijshem i cili eshte shume i perhapur, eshte nje problem i cili ndikon negativisht ne cilesine e

Lexo me shume
Make An Appointment