Kanceri i Gjirit

kanceri-i-gjirit.jpg

Kanceri i Gjirit

Në degët e Kirurgjisë së Kancerit të Gjirit, Kirurgjisë Plastike, Radioterapisë, Kimioterapisë, mundësia e diagnostikimit multidisiplinar dhe trajtimit sigurohet për pacientët tanë me specialistë dhe ekipe me përvojë në këtë fushë dhe me pajisjet e teknologjisë më të fundit.

Lexo me shume
diagnoza-Ln5p2nC3fYBTkFm.jpg

Diagnostikimi i kancerit te gjirit

Diagnostikimi i hershëm i kancerit te gjirit

Lexo me shume
trajtimi-kirurgjikale.jpg

Trajtimi Kirurgjikale

TRAJTIMI KIRURGJIKALE

Lexo me shume
radioterapia-nje-doze-te-vetme.jpg

Radioterapia Nje Doze te Vetme

DOZA e VETME e RADIOTERAPISE FILLON GJATE OPERACIONIT

Lexo me shume
Make An Appointment