Perse Stambolli

HomeTurizmi Mjekesor

Me një investim teknologjik prej 7 miliard dollarësh dhe me më shumë se 500 spitale private Turqia eshte kandidate kryesore per zgjidhjen e problemeve shendetsore te te gjithe Europes. Çdo vit rritet numri i pacientëve të ardhur nga shtetet e Europës Veriore si psh Gjermania, Belgjika, Hollanda dhe Anglia të cilët preferojnë Turqine për shkak te renies dhe ngadalesimit te sistemit shëndetsor social në këto vënde. Me pajisje të një teknologjie te lartë, me një zhvillim shumë te shpejtë, me spitale private të akredituara dhe me eksperiencën dhe përvojën e doktorëve te pajisur me çertifikata Board të cilët ndjekin zhvillimet në fushën e mjekësisë ,Turqia u gjen zgjidhje të gjithë problemeve shëndetsore.

Ketu jane disa arsye qe e shpjegojne kete:

 • Turqia eshte e njohur si destinacion shendetesor me konkurrues dhe me teknologji me te larte ne rajon.
 • Afersisht 60 fakultete mjekesore, konkuruese ne rang nderkombetar me mijera trajnime te studenteve turq dhe te huaj te mjekesise, dhe standardet e larta te certifikimit per mjeket, sigurojne rezultate mjekesore te klasit boteror ne nje shumellojshmeri te gjere te specialiteteve.
 • Bashke me modernizimin dhe azhornimin e mjekesise, nje popullate prej 75 milion banoresh ben te mundur qe cdo mjek te krijoje pervoje profesionale nga rastet e shumta dhe te ndryshme ne praktiken e tij mjekesore.
 • Turqia ka rezultate me te larta dhe me te suksesshme se sa Lindja e Larget, çmime me te uleta se Evropa dhe SHBA-ja, dhe nivele te larta te sherbimit.
 • Numri i madh i spitaleve private dhe strukturat e tyre shume te pasura kane bere te mundur zgjidhjen e menjehershme dhe praktike te problemeve te pacienteve.
 • Kostoja e sherbimit ne Turqi eshte shume me ekonomike ne krahasim me spitalet private ne Europen Veriore, Gjermani, Angli, Itali dhe Greqi.
 • Ne rruge ajerore Stambolli eshte 1ore e 20 minuta larg. Udhetimi eshte i mundur cdo dite te javes me dy fluturime te ndryshme; ne mengjes dhe ne darke.
 • Per shtetasit shqiptare nuk nevojitet marrja e vizes.
 • Turqia ofron nje ambient miqesor dhe te sigurt per pacientet, bashkeshortet dhe familjaret per sherim te plote, ndersa kultura e saj e pasur dhe mikpritese bejne ate pervoje te jete me e lehte dhe inkurajuese. Turqia eshte nje destinacion kryesor turistik ne bote.
 • Duke qene se dy popujt tane kane nje kulture te ngjashme, nuk do te ndiheni te huaj ne Turqi.
 • Pothuajse te gjitha kompanite e medha rıderkombetare farmaceutike jane aktive ne Turqi me seli rajonale dhe objekte te prodhimit, si dhe shume prodhues vendor.

Make An Appointment