Syte - Okulistike

syte-okulistike.jpg

Syte - Okulistike

Departamenti i Okulistikës  ofron trajtimin e te gjitha patologjive te syrit me mjeket me pervoje dhe tekonologji moderne.

Lexo me shume
Make An Appointment