Gjinekologji / IVF

gjinekologji.jpg

Gjinekologji

Gjinekologji

Lexo me shume
mjekesia-riprodhuese-dhe-infertiliteti.png

Mjekesia Riprodhuese dhe Infertiliteti

Është vlerësuar se 1 në 7 çifte në mbarë botën kanë probleme me koncepsionin. Steriliteti ka ndikim të thellë psikologjik

Lexo me shume
Make An Appointment