Kardiologji / Kirurgji e Zemres

sherbimet.jpg

Sherbimet

Testin e efortit · AngioCT koronare · Shintigrafi e Perfuzionit të miokardit · Tomografia me Emision Pozitronesh

Lexo me shume
metodat-diagnostikuese-dhe-trajtuese.jpg

Metodat diagnostikuese dhe trajtuese

Si ne te gjitha semundjet, diagnoza e hershme e semundjeve te zemres eshte e nje rendesie jetike per nje trajtim te

Lexo me shume
femije.jpg

Femije

Sëmundjet kongenitale të zemrës janë më të zakonshme prej anomalive të zhvilluara në mitër. Sëmundjet e lindura

Lexo me shume
i-rritur.jpg

I Rritur

Semundja e arterieve koronare eshte nje nga semundjet me te perhapura te zemres. Gjaku mund te leviz lehtesisht

Lexo me shume
kirurgjia-robotike.jpg

Kirurgjia Robotike

Kirurgjia kardiake robotike, që kërkon teknika dhe nënstruktura të avancuara, është përdorur vetëm në numër të kufizuar të qendrave në botë, përfshir

Lexo me shume
Make An Appointment